Koledarji

Spremljanje rokov, datumov sestankov, pomembnih dogodkov in poslovnih situacij bo zagotovil ustrezen koledar za Vašo pisarno ali dom. Naša ponudba koledarjev je raznovrstna in prilagodljiva, zato lahko popolnoma prilagodite svoj delovni prostor ter organizirate svoje življenje in obveznosti.

Za tiste, ki cenijo tradicionalni pristop, ponujamo klasične namizne koledarje, ki so vedno na dosegu roke. Z njimi boste imeli vsak trenutek vpogled v trenutni datum, dan v tednu, mesec in leto. Poleg tega boste lahko hitro in enostavno označili pomembne datume, ki jih ne smete pozabiti. To je odličen način, da ostanete organizirani in se izognete nepotrebnemu stresu.

Za tiste, ki imajo raje večji pregled nad svojim urnikom, imamo na voljo klasične stenske koledarje. Ti so lahko čudovita dodatna dekoracija vaše pisarne ali doma. Vsak koledar iz naše ponudbe nosi določeno dozo prefinjenosti, ki dvigne videz okolja, v katerem se nahaja. Tako boste učinkovito organizirali svoj čas in tudi popestrili prostor okoli sebe.

Ponujamo tudi možnost personalizacije koledarjev. Zakaj ne bi izkoristili te priložnosti, da izpostavite svoje podjetje? Na koledarju lahko natisnemo vaš logotip ali komunikacijsko sporočilo, kar bo odličen promocijski material. Tako boste poleg organizacije svojega življenja tudi širili prepoznavnost svojega podjetja med strankami in poslovnimi partnerji.

Ne glede na to, ali potrebujete koledar za svojo pisarno ali dom, imamo pravo rešitev za vas. Naša široka ponudba koledarjev bo poskrbela, da boste vedno na tekočem s svojimi obveznostmi in da bo vaš delovni prostor ali dom videti še bolj urejen in privlačen.

KATALOG KOLEDARJEV 2024