O PODJETJU

Makromikro skupina je hčerinsko  podjetje Makromikro grupe, ki je bilo ustanovljeno leta 2015, v Celju, z namenom širitve poslovanja in prodaje matičnega podjetja na slovenski trg, skladno s strategijo Makromikro grupe, postati regionalni lider pri prodaji pisarniških potrebščin, informacijske tehnologije, tonerjev in črnil, najema tiskalnikov, prodaji kuvert in ostalih tiskovin.

Skupaj s partnerskimi podjetji v drugih regijah po Sloveniji in z dobrimi odnosi in osebnim pristopom do naših kupcev širimo področje delovanja na celotno Slovenijo in prodajni program dopolnjujemo s potrebami trga in naših kupcev. Prodaja medicinskih pripomočkov in zaščitnih sredstev je nov prodajni program, ki ga je prinesla pandemija in potrebe naših zvestih kupcev.  

Dnevno iz centralnega skladišča Makromikro Grupe v Zagrebu na katerem je 15.000 stalnih artiklov in preko 30.000 dosegljivih takoj od pogodbenih partnerjev, oskrbimo naše kupce in skupaj s Pošto Slovenije, ki dobavlja pošiljke zagotavljamo 48 urni dobavni rok.

Nova spletna stran je korak k avtomatizaciji tekočega poslovanja in poenostavitvi naročanja ter povečani konkurenčnosti našega prodajnega programa. Širina prodajnega programa nam narekuje tudi postopni prehod iz poslovanja s podjetji, na poslovanje s fizičnimi osebami.  Televizorji, mobilni in fiksni telefoni, pametne ure, električna vozila ( kolesa, skiroji ),  so proizvodi za vsakega posameznika.

Kvaliteta proizvodov in storitev, fleksibilnosti in konkurenčnost na trgu kot posledica velikosti matičnega podjetja so prednosti poslovanja z nami. Ekološko ozaveščeno podjetje naravnano na trajnostni razvoj in družbena odgovornost pa so naš prispevek k ohranitvi okolice in našega planeta.

Osebni pristop, kljub povečani potrebi po digitalizaciji vseh poslovnih funkcij, komunikacija s kupci o njihovih potrebah, brezplačno svetovanje na podlagi izkušenj, graditev dolgoročnih odnosov so naš način razmišljanja, to seveda tudi počnemo v praksi in vse skupaj nam je prešlo v navado in naše navade so izoblikovale naš poslovni značaj.

 

 

 

 

Cilji (poslanstva in vizija)

Vizija:
S prenosom izkušenj in prodajnega programa matičnega podjetja na slovenski trg postati eden vodilnih veletrgovcev pri prodaji  pisarniških potrebščin, informacijske tehnologije, tonerjev in črnil, kuvert in ostalih tiskovin, tako podjetjem kot vsakemu posamezniku.
 
Poslanstvo:
Od A do Ž kar želite, pri nas dobite, brez da možgane in denarnico  obremenite.
 
Naše vrednote:
Poštenost, vztrajnost, spoštovanje, dobri odnosi.
 
Slogan:
Hitri, učinkoviti, ugodni, osebni.
 

50%

Letna rast

140

Zaposlenih

12 000

Zadovoljnih strank

10 000

Člankov