Spoštovani kupci, poslovni partnerji

 

Pred Vami je nova spletna stran in spletna trgovina v katero je celotna ekipa Makromikro skupine vložila veliko truda in volje ter s pomočjo strokovnjakov iz matičnega podjetja je nastal produkt, ki je pomemben korak k razvoju podjetja. Seveda je namenjen Vam, našim zvestim poslovnim partnerjem, da bi imeli čim več informacij o nas in da bi Vam olajšali nakupe ter pomembno razširili prodajni program, ki je bil na stari spletni strani neažuren.

Z novo spletno stranjo sledimo namenu ustanovitve Makromikro skupine, to je širitev prodaje matičnega podjetja na slovenski trg. Dobre prakse matičnega podjetja prenašamo na naš trg. Na spletni strani lahko izveste več o naši ponudbi in enostavneje nakupujete. Z njo imate dnevni pristop do centralnega skladišča v Veliki gorici, na katerem je okoli 15.000 artiklov, skupaj s pogodbenimi dobavitelji pa 33.000 artiklov, za nakupe pravnih in fizičnih oseb iz Slovenije. Pogodba s Pošto Slovenije nam zagotavlja, da imate naročeno blago najkasneje v 48 urah pri sebi.

Nova spletna stran je korak k avtomatizaciji tekočega poslovanja in poenostavitvi naročanja ter povečani konkurenčnosti našega prodajnega programa. S kadrovsko okrepitvijo vam bomo nudili podporo na spletni strani, ki bo ogledalo našega podjetja in delovanja.

Veselimo se, da Vam lahko ponudimo široko paleto novih dobrin za zadovoljitev Vaših potreb še na novi osnovi. Menimo, da je pridobitev pomemben korak prihodnosti našega podjetja, ki kaže na prilagoditev novi sodobnosti.

Prepričani smo, da bo odziv pozitiven kot je bil na drugih trgih, kjer je spletna stran že aktivna in preko katere naroča 12. 000 zadovoljnih kupcev, tako poslovnih kot fizičnih oseb.

Za pomoč in vprašanja smo Vam na voljo.

 

 

Vaša Makromikro skupina