O nas

 • Makromikro skupina d.o.o., družba z omejeno odgovornostjo za proizvodnjo in trgovino, d.o.o

  Lava 7
  3000 Celje

  Davčna številka: SI65213700
  Matična številka: 6843433000
  Davčni zavezanec: DA
  VPISANO V SODNI REGISTER: G46.490 - Trgovina na debelo z drugimi izdelki široke porabe od 6.5.2015

  IBAN:
  SI56 0483 5000 3220 651 ( odprt 1.4.2017,NOVA KBM d.d.)
  SI56 3500 1000 1195 534 (odprt 11.12.2015,BKS BANK AG)

  Tel.: 05 9111 207

  Kdo smo?
  Makromikro skupina je del Makromikro grupe, katere cilj je postati regionalni lider v veletrgovini s pisarniškim materialom, tonerji, črnili, fotokopirnim papirjem in prodaji tiskanih in ne tiskanih kuvert. V ta namen je lastnik Makromikro grupe leta 2015 ustanovil podjetje v Celju, ki pa se poleg plasiranja artiklov matičnega podjetja na slovenskem trgu ukvarja tudi z prodajo vseh vrst tiskovin za svoje kupce od ideje do realizacije, na podlagi dolgoletnih izkušenj zaposlenih. Dnevno iz centralnega skladišča v Zagrebu preko logistov oskrbujemo že preko 500 kupcev in zagotavljamo 48 urni dobavni rok. Prenos izkušenj in nabavnih poti matičnega podjetja, ki je regionalni lider pri prodaji pisarniškega pribora, papirne konfekcije, informacijske opreme, potrošnega materiala (tonerjev,črnil,trakov) in kuvert, nam omogočajo konkurenčnost in znanje, da lahko pravilno svetujemo kupcem.

  Kaj nudimo?
  Makromikro skupina d.o.o. nudi izjemno široko ponudbo inforamcijske opreme, pisarniškega in potrošnega materiala. Naša ponudba vključuje računalnike, hardware komponente, software, tiskalnike in potrošno elektroniko.

  Našo ponudbo smo razširili, sedaj vključuje tudi velik izbor baterij vodilnih svetovnih proizvajalcev, LED svetil in promocijskih artiklov (torbe, obeski, vžigalniki...itd)

  Smo ponosni na matično podjetje, ki je distributer za Intenso, Emtec, T'nB, Print-Rite, Emstar, Double A, Deli, Stimy i Rapesco ter poslovni partner največjih svetovnih proizvajalcev informacijske opreme HP-a, Canona, Epsona, Samsunga, Toshibe, OKI-ja, Fuji Xeroxa, Konice Minolte in mnogih drugih.

  Zakaj izbrati prav nas?
  Pri nas je kupec vedno na prvem mestu! Posebno pozornost namenjamo komunikaciji s kupcem. Pri nas lahko vedno dobite pravo informacijo in se odločite za ogled naše ponudbe na spletni strani. Naš osnovni cilj je pridobivanje kakovostnega in cenovno dostopnega izdelka ter spoštovanje zahtev varstva okolja, ki ustreza potrebam in pričakovanjem naših strank.

  Verjamemo, da nas boste zaradi kakovosti izdelkov, zanesljivosti in podpore strankam prepoznali kot vašega dolgoročnega partnerja. Kakovost izdelkov in storitev, fleksibilnost in konkurenčnost na trgu so temelj našega poslovanja.

  Kot ekološko ozaveščeno podjetje razumemo pomen okoljskih vprašanj in menimo, da smo družbeno odgovorni, zato smo ustrezno prilagodili naše poslovne in proizvodne ponudbe.

  Kakovost ponudbe in storitev, zanesljivost in obstojnost nas vodijo na domačem trgu. Verjamemo, da boste te vrednote prepoznali in nam zaupali!